LEGFRISSEBB HÍREINK

 

 

Bemutatkozás

Örülünk, hogy ellátogatott honlapunkra.

 
Magunkról röviden:
A könyvelési tevékenységet 2003 óta végzem (azóta,hogy befejeztem a tanulmányaimat). Elsőnek néhány évig könyvelőirodában könyveltem, majd 2007-ben megalakítottuk a RadLex Kft és ott végeztük a könyvelési feladatokat. A cég kinőtte magát, így 2012.11.hóban kivált a könyvelés a cégből ,és innen kezdve Reiber Viktória egyéni vállalkozóként folytatom tovább a könyvelést (természetesen nem egyedül). 2016.03-ra a vállalkozás kinőtte magát, így megalakult a Reiber Consulting Kft. :-)

Vállalkozásunk könyvviteli szolgáltatásra, bérszámfejtésre, pénzügyi tanácsadásra, valamint teljes körü adminisztriciós feladatok ellátására szakosodott.

A cégünk karöltve dolgozik ügyvédi irodával és pályázat író céggel. Ennek köszönhetően a cégalapítástól kezdve a pályazat írásig mindenben tudunk segíteni.

Szakmai elhivatottságunk, precíz munkavégzésünk magalapozták, hogy az ügyfélkörünk folyamatosan bővül.
Az ügyfél körünk elég tág. Megtalálható nálunk:bolt, söröző, víz- gáz- és fütésszerelő, biztonsági szolgálat, weloldal készítő, számítógép alkatrészekkel foglalkozó, fehérneműs... tudnánk még sorolni.

Ha felkeltettük érdeklődését hivjon bátran vagy küldjön e-mailt, de ha előbb a könyvelési díj összegét szeretné megtudni.


Új szolgáltatás:Amennyiben a cég szükségét érzi a könyvelési anyagért házhoz megyünk.

Betöltés...